Over ons

Welkom bij KitchenEnCook.nl, dé online winkel voor al uw keukenbenodigdheden en kookgerei! Wij zijn een Nederlands bedrijf, opgericht in 2018, met als missie om thuiskoks en professionele chefs te voorzien van de beste keukenapparatuur en accessoires.

Ons verhaal begon toen onze oprichters, Janneke en Theo, merkten dat het lastig was om kwalitatief hoogwaardige keukenbenodigdheden te vinden tegen betaalbare prijzen. Als gepassioneerde thuiskoks wilden ze anderen helpen bij het creëren van heerlijke maaltijden met behulp van de juiste tools. Zo ontstond KitchenEnCook.nl.

Onze producten Bij KitchenEnCook.nl streven we ernaar om een breed scala aan producten aan te bieden, zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, design en duurzaamheid. Ons assortiment omvat onder andere pannen, messen, keukenapparatuur, servies, bakgerei en nog veel meer.

Wij werken nauw samen met bekende merken en lokale ambachtslieden om ervoor te zorgen dat elk product dat we aanbieden voldoet aan de hoogste normen en verwachtingen van onze klanten.

Onze belofte Bij KitchenEnCook.nl geloven we in eerlijke prijzen, snelle levering en uitstekende klantenservice. Ons team van deskundige medewerkers staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw keuken of om eventuele vragen te beantwoorden.

Onze toewijding aan duurzaamheid Bij KitchenEnCook.nl zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor het milieu. Daarom werken we samen met leveranciers die duurzame materialen en productiemethoden gebruiken. We streven ernaar om onze verpakkingen en verzending zo milieuvriendelijk mogelijk te maken en werken voortdurend aan het verbeteren van onze processen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Samen koken en genieten Wij geloven dat koken en eten meer is dan alleen een dagelijkse bezigheid. Het is een manier om tijd door te brengen met vrienden en familie, om te ontspannen en te genieten van het leven. We hopen dat KitchenEnCook.nl u inspireert om nieuwe recepten uit te proberen, uw culinaire vaardigheden te verbeteren en samen te genieten van heerlijke maaltijden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@kitchenencook.nl. We horen graag van u en helpen u graag verder.

Bedankt voor uw bezoek aan KitchenEnCook.nl en eet smakelijk!

Tim, Anne & het KitchenEnCook.nl-team

Scroll naar boven